Vés al contingut

Què fem?

L’octubre de 2019, a una petita masia del Penedès, la Berta Garriga, la seva mare, Glòria Garriga, i l’Eduard Ferrer, decidim fundar GENS.

Apassionats del territori on vivim i de tot el que l’entorn ens dona i ensenya, el nostre objectiu és promoure iniciatives rurals sostenibles per donar resposta als reptes socials, econòmics i ambientals. És llavors quan al 2020 engeguem un projecte pilot d’explotació agroramadera i vida conscient a la finca de Can Ubach.

En al·lusió al concepte llatí gens (clan, família) ens convertim en Gens una associació sense ànim de lucre, acrònim de Grup d’Experimentació en Naturisme i Sostenibilitat per tal d’evitar-nos confusions amb aquells qui es dediquen als gens o els que no estan gens d’acord amb nosaltres…

Des de llavors hem impulsat altres activitats per la dinamització del nostre territori.
2022 – impulsem l’obrador col·lectiu del Penedès, La Gatera
2023 – iniciem el projecte formatiu de l’Acadèmia Rústika
2023 – iniciem el projecte de custòdia agrària a una nova finca de Mediona, Can Gallego
2023 – iniciem el projecte Coobla

En aquests moments ens trobareu a Sant Joan de Mediona, aquí és on hem traslladat la nostra seu i on estem coent els nostres projectes. Investiguem i experimentem per a generar alternatives viables sostenibles, perquè volem esdevenir una eina de referència a nivell autonòmic per a la transició ecosocial.

Innovem i provoquem canvi. Construïm!