Vés al contingut

La Gatera, obrador col·lectiu del Penedès

Els obradors col·lectius són una gran eina per petits productors locals. Sense necessitat de carregar amb més despeses a aquestes persones, en aquests espais poden elaborar els seus productes, fer xarxa amb altres productors, adquirir més experiència, i seguir totes les garanties de sanitat pertinents, tan feixugues i costoses pels petits productors.

La Gatera és una incubadora agroalimentària de gestió cooperativa amb seu a Guardiola de Font-rubí. Inagurada al setembre de 2023 treballa per afavorir una economia rural de proximitat, respectuosa amb l’entorn, participativa i socialment justa. L’espai reuneix tot allò necessari per a la transformació alimentària artesanal, la dinamització sociocultural i la promoció de l’ESS.

Optar per la relocalització d'un sector clau com l'agroalimentari no només és necessari sinó imprescindible.

Amb les autoritzacions necessàries per a la comercialització arreu del territori català les instal·lacions de l’obrador acolliran una cuina professional de 50 m², cambra frigorifica, sales de fermentació i espai d’emmagatzematge, etiquetat i picking. A més estarà preparat per acollir esdeveniments de l’àmbit de la gastronomia (formació, showcooking, tastets, etc.) i altres propostes culturals vinculades a l’alimentació i a l’ESS.

Per saber-ne més podeu visitar el web.

 

Reaccionem i provoquem acció. Accionem!